درمان بیماری های قلبی

0
389
بيماريهاي كارديوواسكولار(قلبی-عروقی)بیماری دریچه قلب-آموزش گزشکی-پرستاری-جزوه-آریتمی
بيماريهاي كارديوواسكولار(قلبی-عروقی)دریچه قلبی-آموزش گزشکی-پرستاری-جزوه

بیماری های قلبی با بیماری آترواسکلروز ارتباط دارند، و این بیماری باعث انقباض دیواره های رگ های خونی شده و جریان خون کاهش پیدا میکند. وجود اختلال در جریان خون می تواند علت بروز بیماری های قلبی باشد. این اختلال در جریان خون به علت حمله قلبی، نارسایی قلبی، سکته مغزی و بیماری های عروق کرونر و چندین بیماری دیگر ایجاد می شود. گروه کادر درمان پرستاری و متخصصین روانشناسی علوم پزشکی طب لاین می تواند شما را در مباحث پزشکی و طب سنتی راهنمایی کنند. در ادامه به مبحث نکاتی در مورد درمان بیماری های قلبی میپردازیم.

غذاهای سالم برای درمان بیماری های قلبی

غذاهایی که میخورید ممکن است به سلامت شما کمک کنند یا باعث ایجاد بیماری قلبی در شما شوند.رژیم غذایی مناسب داشته باشید،  و غذاهایی را مصرف کنید که حاوی ترکیبات مفیدی مانند آنتی اکسیدان ها، فیبر، چربی های مفید، ویتامین ها و مواد معدنی هستند.این نوع رژیم غذایی می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد.

غذای عای مفید برای درمان بیماری های قلبی

ماهی سالمون

ماهی سالمون، حاوی امگا 3است. اسیدهای چرب امگا 3 ممکن است باعث کاهش فشار خون، کاهش سطح تری گلیسیرید و سرکوب التهاب شوند. این چربی های سالم خطر ابتلا به آریتمی های کشنده را کاهش می‌ دهند و همچنین باعث پایین آمدن فشار خون بالا می‌ شوند.

نوشیدنی های قرمز بنوشید

نوشیدنی میوه های قرمز حاوی ترکیباتی به نام پلی فنول است که باعث افزایش سطح چربی خون می شود. عملکرد آنتی اکسیدان از دیواره های رگ های خونی محافظت می کند و برای سلامت قلب تان پر فایده است.

زغال اخته مصرف کنید

زغال اخته حاوی مقادیر زیادی از آنتی اکسیدان ها، مانند بتاکاروتن و لوتئین، آنتوسیانین، اسید الاجیک (پلی فنول) و ویتامین C است که چربی را کاهش می دهد. مصرف آن، فشار خون را تنظیم می کند. مصرف حداقل یک وعده آب زغال اخته در هفته، باعث کاهش ده درصدی ابتلا به بیماری فشار خون می شود. زغال اخته تازه یا خشک را می توانید به غلات، پنکیک یا ماست اضافه کنید. علاوه بر آن، توت فرنگی و تمشک هم برای سلامت قلب مفید هستند.

حمله و ایست قلبی

حمله قلبی زمانی رخ می دهد که لخته خون جلوی ورود خون به قلب را می گیرد و باعث عدم دریافت اکسیژن به ماهیچه های قلب و بروز حمله ی قلبی می‌ شود. ایست قلبی زمانی رخ می دهد که قلب نمی تواند خون را به خوبی پمپاژ کند. به همین علت، اکسیژن به اندازه کافی تامین نمی شود. و این می تواند باعث تنگی نفس و عدم هوشیاری شود. در چنین حالتی، بیمار باید فورا احیای قلبی ریوی، دریافت کند.

نقش رژیم غذایی در سلامت قلب

بیماری های قلبی به علت کلسترول بالا رخ می دهند. رژیم غذایی می‌ تواند بر سلامت قلب تاثیر داشته باشد. اگر به طور منظم ورزش کنید و از رژیم غذایی مناسبی پیروی کنید، مانع بروز بیماری های قلبی می شوید. این رژیم غذایی با علائم زیر همراه است:

  • کاهش کلسترول بد؛
  • حفظ میزان کلسترول خوب؛
  • کاهش سطح تری گلیسیرید؛
  • کاهش فشار خون؛
  • جلوگیری از لخته شدن خون؛
  • کاهش مصرف نمک و چربی های مضر برای داشتن قلبی سالم.

خطرهای مرتبط با بیماری‌ های قلبی

بیماری‌های قلبی در مرحله اول به دلیل سن، سابقه خانوادگی و الگو های زندگی شما ایجاد می شوند. دلایل مختلفی از جمله سبک زندگی، استرس و سابقه خانوادگی می توانند باعث ایجاد بیماری فشار خون و مشکلات قلبی شوند. فشار خون بالا، استعمال دخانیات، الکل و کلسترول خون بالا در 47% از افراد باعث بروز بیماری می شود. به همین علت، تغییر در سبک زندگی و الگوهای غذایی شما می تواند بروز بیماری قلبی را کاهش دهد.

طب لاین گروه کادر درمان  و متخصصین علوم پزشکی و پرستاری و طب سنتی  :

گروه آموزشی علوم پزشکی ، کادر درمان پرستاری و روانشناسی طب لاین ،ارائه دهنده انواع پکیج های پزشکی ، پرستاری و داروشناسی با بهترین کیفیت میباشد.جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

اینستاگرام گروه کادر درمان متخصصین علوم پزشکی و پرستاری و طب سنتی طب لاین

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید