دست درد در سالمندان

0
1
درد دست در سالمندان-علل و درمان
یکی از مشکلات شایع در سالمندی تجربه درد دست می باشد. با طب لاین همراه باشید تا علل درد دست و درمان آن و اینکه چطور درمان فوری دست درد داشته باشیم را بدانید

دست درد در سالمندان

درد احساسی رایج است که به دنبال تجاربی مانند نیشگون پوست، سوختن انگشت، تماس نمک با زخم و ضربه خوردن به استخوان آرنج و دیگر حالت‌های شبیه به این‌ها بروز می‌کند.‌درد ما را به این انگیزه وامی‌دارد که از شرایط بالقوه مخرب دوری کنیم، از بخش آسیب‌دیده بدن تا هنگام بهبودی مراقبت کنیم و از تکرار شرایط یاد شده در آینده پیش‌گیری کنیم. درد دست در سالمندان می‌تواند ناشی از علل مختلفی باشد که از جزئی تا جدی متغیر است.

برخی از احتمالات شامل موارد زیر است:

آرتروز: این یکی از شایع‌ترین علل درد دست در بزرگسالان است. آرتروز استخوانی که بر روی غضروف مفاصل تأثیر می‌گذارد و آرتروز روماتوئید که یک بیماری خودایمنی است، از علل متداول می‌باشند. علائم شامل سفتی، ورم، درد و محدودیت در دامنه حرکتی است.

سندرم تونل کارپ: فشردگی عصب میانی در مچ دست می‌تواند منجر به بی‌حسی، سوزن‌سوزن شدن، درد و ضعف در دست و انگشتان شود. این وضعیت در زنان شایع‌تر است.

تندونیت: التهاب تاندون‌ها در دست و مچ، که معمولاً به دلیل استفاده بیش از حد یا حرکات تکراری ایجاد می‌شود.

کیست‌های گانگلیونی: توده‌های پر از مایعی که می‌توانند بر روی تاندون‌ها یا مفاصل ایجاد شوند و گاهی اوقات باعث درد یا فشار شوند.

شکستگی‌ها: سقوط یا سایر آسیب‌ها می‌توانند منجر به شکستگی در استخوان‌های دست شوند. پوکی استخوان: ضعف استخوان‌ها که خطر شکستگی‌ها را افزایش می‌دهد، به ویژه در مچ دست.

بیماری‌های عصبی: شرایطی که بر روی اعصاب دست تأثیر می‌گذارند می‌توانند باعث درد، بی‌حسی یا ضعف شوند.

درد ارجاعی: دردی که از ناحیه دیگری، مانند گردن یا شانه، ناشی می‌شود می‌تواند در دست احساس شود. مهم است که برای هر گونه درد دست پایدار یا شدید در یک فرد مسن، به مشاوره پزشکی حرفه‌ای مراجعه شود.

پزشک می‌تواند علت اصلی را از طریق معاینه فیزیکی، احتمالاً اشعه ایکس یا سایر آزمایش‌های تصویربرداری به درستی تشخیص دهد و درمان مناسب را توصیه کند. خوددرمانی می‌تواند تشخیص صحیح را به تأخیر بیندازد و ممکن است وضعیت را بدتر کند.

برای تسکین دردهای دست می‌توانید از چند روش ساده استفاده کنید:

  1. ماساژ دست: با حرکات نرم و ملایم، دست خود را ماساژ دهید تا گردش خون بهتر شود و تنش کاهش یابد.
  2. استراحت و کاهش استرس: به دست خود استراحت داده و از کارهای مکرر که ممکن است سبب درد شود، اجتناب کنید.
  3. ورزش‌های ملایم: انجام حرکات نرم و کششی می‌تواند به بهبود انعطاف‌پذیری و کاهش درد کمک کند.
  4. مصرف داروهای ضد درد و ضد التهاب: مصرف داروهایی مانند ایبوپروفن (ادویل، موترین)، ناپروکسن (الیو) یا استامینوفن (تیلنول) می‌توانند به کاهش درد و التهاب کمک کنند. همچنین می‌توان از کرم‌ها یا ژل‌های ضد درد موضعی که حاوی موادی مانند کپسایسین یا منتول هستند، می‌توانند موقتاً درد را تسکین دهند.

  5. کشش‌های ملایم:انجام تمرینات کششی ملایم برای کاهش تنش عضلانی و بهبود گردش خون در ناحیه درد می‌شود ماساژ ملایم ناحیه درد می‌تواند به تسکین درد و کاهش تنش عضلانی کمک کند.

انواع  تجهیزات پزشکی و پرستاری و سالمندی با مناسب ترین قیمت موجود است.تماس بگیرید.

https://www.instagram.com/homecare_elderly

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید