یک وضعیت احساسی که به اضطراب و شک مربوط است را بحران میانسالی میگویند. در این بحران فرد مورد نظر بخاطر گذشتن نیمی از دوران زندگی اش آرامش را از دست میدهد و در واقع ناآرام میشود. بحران میانسالی بصورت معمولی بازتاب هایی از روش زندگی شخص میباشد که با احساسی این شکلی مواجه خواهد شد:زندگی را میتوانستم بهتر بگذرانم. گروه کادر درمان پرستاری و متخصصین علوم پزشکی و روانشناسی طب لاین می تواند شما را در مباحث پزشکی راهنمایی کنند. در ادامه به مبحث نکاتی در مورد بحران میانسالی میپردازیم.
عوارض بحران میانسالی
با تغییر رفتارهای ناگهانی همراه است برای خیلی از زنان و مردان ۳۵ تا ۵۵ ساله رخ میدهد. این بحران که در بیشتر مواقع هزینههای مالی و روحی فراوانی نیز تحمیل می کند حفرهای عمیق در میزان پس انداز و بازنشستگی و همچنین ارتباط عاطفی افراد با شریک زندگی خود و اعضای خانوادهاش ایجاد می کند. به طور متوسط۱۰ درصد مردان و زنان گرفتار بحران میانسالی میشوند؛ بحرانی که می تواند بسیار دردناک باشد.بسیاری از افراد می توانند راه خود را پیدا کنند بدون اینکه دچار مشکل شوند اما برای عدهای یافتن راهی که تعادل را به زندگی بازگرداند کار دشواری است. مفهوم «عبور از جوانی» برای خیلی از مردم چالش برانگیز، دردناک و ناامید کننده است.
بحران میانسالی چیست؟
این اصطلاح ابتدا در سال ۱۹۶۵ به کار رفته شد و روانشناسان فرویدی مانند کارل یونگ از آن استفاده میکردند. به طور کلی بحران میانسالی توصیفی برای دورهای از زندگی است که فرد از دوره جوانی وارد دوره تازه میانسالی و پیری می شود. در این دوره هر فردی دستاوردها، اهداف و آرزوهایش را ارزیابی می کند اما ارزیابی آنچه گذشته و آنچه پیش رو است برای همه کار سادهای نیست. کسی که دچار بحران میانسالی میشود بسیاری از اهداف و آرزوهایش را خلاف آنچه تصور میکرده است مییابد و نسبت به آینده پیش رو نیز بسیار نگران است.هم زنان و هم مردان دچار بحران میانسالی میشوند اما تجربه آنها در این زمینه بسیار متفاوت است.
نشانهها و عوارض بحران میانسالی
کسی که دچار بحران میانسالی است ممکن است برای بازیابی کودکی از دست رفته به دنبال رویای کودکیاش باشد. بنابراین او هزینههایی را به خود، شریک زندگی و خانوادهاش تحمیل می کند که با واقعیت های زندگی او هماهنگی ندارد مثلا ممکن است به فکر خریدن یک ماشین گرانقیمت بیفتد چون این رویای کودکی او بوده است.علاوه بر این عادتهای زندگی او تغییر می کنند. او در تصمیم گیری دچار مشکل می شود و بدون دلیل دچار خشم و عصبانیت یا بی قراری میشود. در رابطه عاطفی نمیتواند احساساتش را کنترل کند، ابراز احساسات عجیبی دارد و یا ممکن است از هر صمیمیت عاطفیای گریزان باشد. یکی از نشانههای بارز بحران میانسالی تغییرات خواب است که با کم خوابی یا پرخوابی نمایان میشود.
آموزش آنلاین دوران سالمندی و مراقبت از سالمند
نا امیدی از آینده در بحران میانسالی
ناامیدی از آینده نیز مساله تازهای است که در بحران میانسالی دیده می شود. او هیچ چشم اندازی برای آینده نمیبیند و تلاشهایش برای بهبود زندگی را از دست می دهد. فکر کردن زیاد به مرگ نیز از عوارض بحران میانسالی است که مانع امید به آینده می شود و در نهایت فرد را دچار وسواس مرگ و افسردگی میکند.
افرادی که دچار بحران میانسالی هستند تمایل زیادی به ترک رابطه دارند و ممکن است رابطه های موازی را تجربه کنند و یا بخواهند طلاق بگیرند. آنها به دنبال فرد تازهای برای دریافت احترام، محبت و توجه هستند و آنچه در رابطه دارند را ناکافی، ناامید کننده و اشتباه میدانند.همچنین برای برخی از افراد افسردگی همراه با بیانگیزگی شدید است. کاری که همیشه با علاقه انجام میدادند را بسیار کسالت بار و نفرت انگیز میدانند و رابطه، دوستان، خانواده و امور زندگی روزمره برایشان غیر قابل تحمل است.
درمان بحران میانسالی
- اگر احساس می کنید دچار شدهاید یا شریک زندگی تان درگیر این مساله است پیش از هر اقدامی باید با افزایش دانش و آگاهی خود درک درستی از مسالهای که با آن روبهرو هستید پیدا کنید. و در مورد مطالب روانشناسی مطالعه کنید.
- قبل از ایجاد هر تغییر اساسی در زندگیتان ابتدا خوب فکر کنید. خریدن چیزهای گران، تغییرات ظاهری یا ترک رابطه مسائل مهمی هستند که نمیتوانید آنها را بخاطر شرایط روحی خود رقم بزنید. خوب فکر کنید و خوب تصمیم بگیرید.
- کنار آمدن با این شرایط و مقابله با آن کار بسیار دشواری است. تصمیمگیری و فکر کردن در این وضعیت سخت است بنابراین برای پیشگیری از هر نوع حرکت و رفتار انتحاری ابتدا با یک متخصص و کارشناس روانشناسی در مورد آنچه در فکرتان میگذرد حرف بزنید.
انواع تجهیزات پزشکی و پرستاری و سالمندی با مناسب ترین قیمت موجود است.تماس بگیرید.
https://www.instagram.com/homecare_elderly