مشکلات شایع مراقبین بیماران مبتلا به آلزایمر

0
3
مشکلات مراقبین-بیماری-آلزایمر
مراقبت از یک فرد مبتلا به بیماری آلزایمر، مشکل و پرچالش است-پرستاری و مراقبت از بیمار آلزایمری-تغییر سبک زندگی_مقابله با افسردگی و حفظ عزت نفس

آلزایمر نه‌تنها بر فرد مبتلا به بیماری تأثیر می‌گذارد، بلکه بر زندگی مراقبان نیز اثرات عمیقی می‌گذارد.مراقبت از یک فرد مبتلا به بیماری آلزایمر، مشکل و پرچالش است. پذیرش تشخیص بیماری آلزایمر، از دست رفتن بیشتر توانائی ها و بروز اختلالات رفتاری متعدد همزمان با پیشرفت بیماری احتمالا ناراحتی بسیار به همراه خواهد داشت.

نحوه تشخیص آلزایمر در والدین

برخی از این تأثیرات عبارتند از:

  1. استرس و بار روانی: مراقبان معمولاً با فشار روانی زیادی روبه‌رو هستند، زیرا مسئولیت‌های مراقبت می‌تواند بسیار خسته‌کننده و طاقت‌فرسا باشد.
  2. کمبود زمان و انرژی: مراقبت از یک فرد مبتلا به آلزایمر زمان و انرژی زیادی می‌طلبد، که می‌تواند موجب کاهش زمان برای فعالیت‌های شخصی و تفریحی مراقب شود.
  3. سلامت جسمانی: مراقبان ممکن است به دلیل فشارهای مداوم، سلامت جسمانی خود را نادیده بگیرند. این می‌تواند به بروز مشکلات جسمی مانند خستگی مزمن، فشار خون بالا و سایر مسائل سلامتی منجر شود.
  4. تنهایی و انزوا: مراقبان ممکن است به دلیل مسئولیت‌های خود از فعالیت‌های اجتماعی فاصله بگیرند، که می‌تواند احساس تنهایی و انزوا را به همراه داشته باشد.
  5. تغییرات در روابط خانوادگی: نقش مراقبت می‌تواند بر روابط درون خانواده تأثیر بگذارد و گاهی باعث تنش‌ها و اختلاف نظرها شود.
  6. نیاز به آموزش و حمایت: بسیاری از مراقبان نیاز به آموزش مناسب و حمایت‌های مشخص دارند تا بتوانند بهتر با چالش‌های مراقبت از فرد مبتلا به آلزایمر کنار بیایند.
  7. احساس گناه و غم: مراقبان ممکن است احساس کنند که نمی‌توانند به‌طور کامل نیازهای فرد مبتلا را برآورده کنند و این می‌تواند باعث ایجاد احساس گناه و غم در آن‌ها شود.

راه حل های پیشنهادی به مراقبین:

به منظور کاهش این تأثیرات، مهم است که مراقبان به دنبال حمایت‌های اجتماعی، آموزشی و روان‌شناختی باشند و زمان‌هایی برای استراحت و بازیابی انرژی خود پیدا کنند.

– برای تداوم سازگاری با این مسئله شما باید به میزان کافی استراحت نمایید و گاهی از بیمارتان دور شوید. هنگامی که شما تحریک پذیر، پرتنش، یا عجول می شوید، ممکن است بیمار متوجه احساسات شما گردد. ممکن است مضطرب یا تحریک پذیر شده، آهسته تر حرکت کند یا شروع به انجام رفتارهای آزار دهنده نماید. یا زمانی که شما استراحت بیشتری کرده اید و احساس بهتری دارید وی نیز ممکن است رفتارهایش را بهتر کنترل کرده و احساس بهتری نیز داشته باشد، شما «باید» از خود مراقبت نمایید. باید به میزان کافی استراحت کنید، به طور منظم برای مدتی از بیمار دور شوید و از صرف وقت با دوستان لذت برید، مشکلاتتان را با آنان در میان بگذارید و با یکدیگر بخندید. ممکن است دریابید که برای مقابله با ناامیدی ها به کمک دیگران نیاز دارید.

– زمانی را برای بیرون رفتن در نظر گیرید. برای شما کاملا ضروری است که به طور منظم از بیمار و مراقبت ۲۴ ساعته دور شوید. شما باید زمانی را برای استراحت و انجام « کارهای خودتان» در نظر گیرید. این ممکن است بدان معنی باشد که بدون مزاحمت حتی به تماشای تلویزیون بپردازید یا یک خواب راحت در شب داشته باشید. گاهی به تعطیلات بروید. بسیار مهم است که از دیگران کمک بگیرید، با آنها صحبت کنید و مشکلاتتان را در میان بگذارید. گاهی می توانید بیمارتان را به مرکز مراقبت و توانبخشی روزانه بسپارید یا از یک همسایه یا دوست نزدیک بخواهید از وی مراقبت کند.

خرید و دانلود بسته فیلمهای آموزشی مراقبت از سالمند و بیمار در منزل

– به خود جایزه و پاداش دهید: “تشویق خود” راه دیگری برای کمک به خودتان است. به طور مثال برای خود جایزه بخرید: مجله یا یک لباس جدید. به موسیقی دلخواهتان گوش دهید. بیرون بروید و غروب آفتاب را ببینید، غذای مورد علاقه تان را از رستوران سفارش دهید.

– دوستان اغلب به طور حیرت آوری آرامش بخش، حمایت کننده و موثرند. حمایت دوستان صمیمی و خوب شما را در سخت ترین مواقع حفظ می کند. به یاد داشته باشید که ادامه ارتباط با دوستان و داشتن تماس های اجتماعی برای شما بسیار مهم است. گاهی اوقات دوستان و همسایگان به دلیل اینکه بیمار ظاهرا سالم به نظر می آید نمی توانند بپذیرند که وی بیمار است. گاهی نیز افراد از رویارویی با بیمار مبتلا به دمانس دوری می کنند. بعضی از افراد نیز نمی دانند چگونه با این بیماران رفتار نمایند. شاید نیاز باشد که در مورد تغییراتی که این بیماری در فرد ایجاد می کند (و او دیوانه یا روانی نبوده یا بیماری مسری نیست) با آنان صحبت نمایید. مهم است به آنان توضیح دهید که او ممکن است دیگر توانایی به یاد آوردن نام آنان را نداشته باشد.

– از انزوا بپرهیزید. اگر احساس می کنید که منزوی شده اید چه اقداماتی می توانید انجام دهید؟ هنگامی که احساس خستگی وناامیدی می نمایید یافتن دوستان جدید نیازمند تلاش و انرژی بوده اما بسیار مهم است.

انواع  تجهیزات پزشکی و پرستاری و سالمندی با مناسب ترین قیمت موجود است.تماس بگیرید.

https://www.instagram.com/tebline24/

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید