سندرم مثانه بیش فعال
اگر فردی ۸ بار یا بیشتر در ۲۴ ساعت شبانهروز بیاختیاری ادرار و یا نیاز مکرر به تخلیهی مثانه داشته باشد،میگوییم دچار سندرم مثانه بیش فعال هست.این اختلال یک بیماری مزمن است که شاید تا پایان عمر همراه شما باشد-اورولوژی-کلیه و مجاری ادراری-تکرر ادرار-پروستات-سنگ مثانه
عفونت سیستم کلیه و مجاری ادرار در سالمندان
علل و عوامل تشدید علائم چیستند؟
- حاملگی، زایمان، یائسگی، افزایش سن و چاقی عواملی هستند که در افزایش احتمال پیدایش مثانهی بیشفعال موثر هستند
- دیابت
- مصرف داروهایی که ادرار را افزایش میدهند و یا باعث میشوند که مایعات بیشتری مصرف کنیم.
- عفونتهای دستگاه ادراری
- اختلالات موجود در مثانه مانند وجود سنگ
- پروستات
- مصرف بیش از حد کافئین یا مشروبات الکلی
- تخلیه ناقص مثانه
درمان:
- بیماری مثانهی بیشفعال به راحتی با دارو قابل کنترل است.داروهایی که مثانه بیش فعال را درمان می کنند بر دو موضوع تمرکز دارند: تسکین علائم و کاهش دوره های فوریت و بی اختیاری. این داروها شامل تولترودین (Detrol، Detrol LA)، تروسپیوم (Sanctura) و میرابگرون (Myrbetriq) است.داروهای درمان مثانه پرکار ممکن است عوارض جانبی از جمله خشکی چشم، خشکی دهان و یبوست ایجاد کنند.
- در صورتی که دچار این سندرم هستید، این بیماری همیشه همراه شما است و با یک مدیریت رفتاری و دارو درمانی به راحتی میتوانید آن را کنترل کنید.
- فیزیوتراپیست هایی هستند که در عضلات لگن تخصص دارند. از طریق تمرینات هدفمند عضلانی و تقویت، آنها می توانند به مدیریت انواع مشکلات ادراری از جمله فوریت، تکرار و علائم شبانه کمک کنند.
- مراجعه منظم دورهای به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری (اورولوژیست) را فراموش نکنید.
- اگر علائم شما با دارو، تحریک اعصاب یا سایر درمانها بهبود نیابد، پزشک ممکن است جراحی را برای افزایش ظرفیت مثانه پیشنهاد کند.
https://www.instagram.com/homecare_elderly_sick/
اورولوژی-تکرر ادرار-پروستات